Eveniment

Gorj: Cum s-a produs accidentul cu un mort și patru răniți

Polițiștii gorjeni au finalizat cercetarea la fața locului, făcută după accidentul care a avut loc duminică pe DN 67 Polovragi. Un bărbat de 35 de ani a murit, alte patru persoane fiind rănite, printre care și un copil de patru ani transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Craiova.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Alimpești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Polovragi, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Horezu, la plecarea de pe loc dintr-o parcare situată pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Slătioara, care se deplasa în aceeași direcție”, a transmis IPJ Gorj.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 35 de ani, din comuna Cernișoara, județul Vâlcea, pasager în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, precum și rănirea conducătorilor auto, a unei femei de 60 de ani și a unui minor de 4 ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a precizat sursa citată.

Vizualizări: 2,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: