Eveniment

Amenințat după o șicanare în trafic. update: Două rețineri

Un conflict între șoferi s-a lăsat cu amenințări duminică, în zona Piața Mică din Târgu Jiu. Unul dintre participanți chiar ar fi scos un cuțit.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu a avut loc un conflict spontan între doi conducători auto, respectiv un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea și o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la acordarea priorității de trecere”, a transmis IPJ Gorj.

Ulterior, din autoturismul condus de tânără a coborât un tânăr de 23 de ani, care au avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani, care ar fi fost agresat fizic către acesta.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luării măsurilor corespunzătoare.

Actualizare: Cei doi tineri de 26 și 23 de ani, implicați în scandal, au fost reținuți pentru 24 de ore. Luni vor fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

 

Vizualizări: 1,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: