Eveniment

Lovită pe trotuar de o trotinetă electrică

Vedem tot mai mulți puști trecând cu viteză pe biciclete sau trotinete electrice, în zone pietonale, unde vin mulți părinți cu copii mici. Până când infrastructura nu va fi adaptată, riscul producerii unor accidente este foarte mare.

O tânără din Capitală a fost rănită după ce a fost lovită, pe trotuar, de un bărbat care circula cu trotineta electrică. Incidentul a avut loc joi, în zona Parcului Tineretului.

Fata a fost lovită în plin și a fost pusă la pământ de trotineta care circula cu viteză. A suferit răni la cap și a avut nevoie de intervenția unui echipaj SMURD, dar și de tratament la spital. 

Bărbatul care a accidentat-o pe tânără este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mama tinerei, martoră la incident, a spus că, timp de 15 minute, fata a avut pierdere de memorie, a întrebat de mai multe ori în ce zi este, temându-se că nu ajunge la examen, ea fiind studentă.

SMURD-ul a venit la circa 10 minute după apelul făcut de mamă la 112, iar tânăra a fost dusă la Spitalul „Bagdasar”, unde a stat de dimineață și până la 7 seara.

În ultimii trei ani au fost circa 200 de accidente în care au fost implicați cetățeni care foloseau acest mijloc de transport.

Vizualizări: 1,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: