antiVirale

Titlu european pentru târgujianca Denisa Tîlvescu

România a obținut 6 medalii la Campionatele Europene de Canotaj de la Varese. Bărcile feminine de 8+1 și dublu vâsle au câștigat medaliile de aur.

Barca feminină de 8+1 a făcut o cursă perfectă și a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de la Varese. Nava Amiral a României a avut următoarea componență: Maria Rusu, Viviana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu și cârmaci Daniela Druncea.

Tricolorele au condus de la început și până la sfârșit. Olanda, locul 2, este singura care a reușit să țină ritmul pe primii 1.000 de metri. De aici și până la final, România s-a distanțat metru cu metru. La final a avut un avans de peste 3 secunde față de Olanda și aproape 8 secunde în fața Rusiei.

Din echipaj a făcut parte și târgujianca Denisa Tîlvescu. “Echipajul din care face parte și târgujianca noastră a obținut medalia de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Varese. Pe podium au mai urcat Olanda și Rusia, iar municipiul nostru primește încă un cadou frumos din partea sportivei din Târgu Jiu! De altfel, sportul târgujian a intrat pe o panta ascendentă, iar astfel de exemple nu fac decât să atragă tot mai mulți copii spre mișcare și spre performanță”, a transmis edilul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: