antiVirale

Spectacole pentru copii, la Târgu Jiu

Spectacolele vor reveni pe scena teatrului din Târgu-Jiu, unul dintre ele adresându-se copiilor, fiind vorba de "Iedul cu trei capre", care va avea loc pe 8 aprilie, de la ora 15:00.

"Deja am programat primele spectacole, mâine va fi primul dintre acestea. Ne adresăm celor mici mâine, de la ora 15:00, cu spectacolul "Iedul cu trei capre", în regia lui Cătălin Grigoraș. Au fost foarte multe cereri de la părinţi şi bunici, spectacolul de mâine jucându-se cu casa închisă. Am reprogramat pentru săptămâna viitoare alte două spectacole pentru cei mici, joia viitoare de la ora 17:00 şi duminica viitoare de la 12:00, cei mici putând să vină să vadă "Iedul cu trei capre", a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu".

Duminica aceasta, pe 11 aprilie, va avea loc o premieră, spectacolul "Dialog" fiind pus în scenă la teatrul din Târgu-Jiu. "Duminică de la ora 19:00 avem o premieră la teatru, un spectacol ce nu a ajuns la public. Este vorba de spectacolul "Dialog", realizat de colegii noştri Mălina Andrei şi Radu Botar", a spus Iani Gârbaciu.

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: