Actualitate

Firme din Gorj, executate silit de ANAF 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj va vinde prin licitație publică, în data de 21 iunie, la sediul din strada Siretului, bunurile a două societăți din județ.

Una dintre firmele executate silit de ANAF este Furia Trans SRL din Târgu Jiu. La licitație va fi vândută o autoutilitară MAN TGA a societății, din 2005, la prețul de pornire de 11.186 lei, fără TVA. 

O altă firmă executată silit și ale cărei bunuri sunt scoase la vânzare este BCB Scorpion 13 SRL din comuna Drăguțești. În cazul său, Finanțele vând un autoturism Opel Vectra, fabricat în 1997, care poate fi achiziționat la un preț care pleacă de la 1500 lei. 

Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor trebuie să se prezinte la termenul
de vânzare, la locul fixat în acest scop. De asemenea, până la acel termen trebuie să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației oferta de cumpărare și dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei.

 

Vizualizări: 2,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: