Diaspora

Elicopterul unui român, confiscat în Germania

Un echipaj de poliție din Germania, care patrula joi, 11 noiembrie 2021, la ora 2.20, între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, a observat un transport neobișnuit.

Un elicopter de mici dimensiuni era transportat pe o platformă auto, a informat portalul poliției germane.

"Ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești se afla oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie.

Din cauza unui defecțiuni, șoferul fusese nevoit să oprească. Pe lângă starea tehnică nesatisfăcătoare a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu era nici omologată și nu avea nici asigurare.

Subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, iar poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: