Social

Drum modernizat într-un cătun cu două familii

Infrastructura rutieră rămâne o prioritate pentru primarii comunelor din județul Gorj! Fie că folosesc bani din bugetul instituției, fie că accesează diverse programe naționale sau europene, șefii administrațiilor locale încearcă „să aducă” asfaltul la poarta fiecărei gospodării. Cu toții știu că starea drumurilor este o carte de vizită a comunei. 

Așa se face că, încă din primele zile ale noului an, în comuna Jupînești, de exemplu, se lucrează la proiecte ce vizează modernizarea drumurilor din localitate. 

„Astăzi am făcut antemăsurătoarea mai multor drumuri pentru a fi intabulate. Mai avem 15% și finalizăm. Am ajuns în cătunul Cula, unde mai locuiesc doar două familii (în trecut erau 22 de case). Să ne dea Dumnezeu sănătate pentru a putea ca și acestor două familii să le facem minimul de condiții!”, a transmis Ionuț Gîrniceanu, primarul localității Jupânești.

Mesajul, care a fost postat pe Facebook, a atras o serie de reacții de apreciere. Însă, au fost și localnici din Jupînești care au profitat de ocazie să transmită primarului of-ul lor.„

La Viersani, mai există o porțiune "neterminată". Știți unde? Aici conviețuiesc mai multe "familii" Sper să tineți cont că și dânșii sunt cetățenii acestei comune! Sper și cred că nu veți uita!”, a comentat un localnic din Jupînești

„Prima dată când cineva din primărie vizitează și acest cătun. În 32 de ani de viață nu am auzit pe nimeni sa o facă. Felicitări!”, a fost replica unui alt localnic.

 

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: