Ultima oră

Două autocare pline cu profesori din Gorj au plecat la București – Cel mai mare protest din ultimii ani

Zeci de profesori din școlile din Târgu Jiu, dar și din alte localități ale județului, au plecat în două autocare, în această dimineață, în jurul orei 4.00, spre București. Nu mai puțin de 20.000 de dascăli vor protesta și astăzi.

 

 

De asemenea, un autocar cu 58 de dascăli a pornit, noaptea trecută, din Drobeta Turnu-Severin spre Capitală. Şi în Suceava, profesorii s-au organizat şi au pornit spre Capitală. Pe lângă mitingul care va avea loc în Piaţa Victoriei din Bucureşti, vor avea loc proteste şi în ţară. Peste 5.000 de sindicalişti din întreg judeţul sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. În Suceava, organizatorii aşteaptă la proteste peste 2.000 de cadre didactice şi personal auxiliar. La Drobeta Turnu-Severin, 500 de profesori vor picheta Prefectura Mehedinţi, iar în Timişoara se vor aduna în Piaţa Operei aproximativ 300 de protestatari.

 

Mii de profesori din întreaga ţară sunt, în această dimineaţă, din nou, în drum spre Bucureşti. În total, sunt aşteptate peste 20.000 de cadre didactice și cadre didactice auxiliare la ceea ce se anunţă a fi cel mai mare protest din ultimii ani.

Vizualizări: 1,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: