Social

Și-a pus stâlpișori pe gard, ca să nu mai bată musca

O rudă apropiată a omului de afaceri Nicolae Sarcină a șocat cartierul în care locuiește, după ce și-a montat pe gard niște stâlpișori!! Totul ca să împiedice accesul mașinii de salubritate, astfel încât ghenele să fie mutate sub fereastra altuia și să nu-i mai bată musca.

Proprietarul imobilului s-a ales cu o amendă, dar și cu obligația de a da jos stâlpișorii. “Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Disciplina în Construcții au sancționat contravențional proprietarul unui imobil din municipiul Târgu Jiu cu amendă în valoare de 2000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 43 din 1997, pentru amplasarea unor obstacole în zona drumului public îngreunând astfel traficul pietonal și auto în zona respectivă”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

De asemenea, au fost întreprinse demersurile legale pentru îndepărtarea obstacolelor din zona drumului public.

Ceea ce vor de fapt oamenii din zonă este ca ghenele de gunoi să fie mai departe de locuințele lor. Primăria ia în calcul amplasarea în zonă a unei platforme de colectare subterane.

Lăsând la o parte cazul "minunaților stâlpișori", sesizăm prin tot orașul acele "blocatoare" amplasate pe locurile de parcare. Pe lângă faptul că sunt inestetice, marea problemă apare noaptea, când devin insesizabile. Dacă nu ești cunoscător de-al zonei și vrei să-ți întorci mașina într-o parcare, riști să lași bara cățărată pe ele, iar ca pieton, mai grav, fiindcă riști să-ți lași tibia! Cauza pentru care au răsărit acele blocatoare o găsim tot la noi, la șoferi. Greu să lași un număr de telefon în geam când ocupi locul unuia de parcare! Greu tare...

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: