Ultima oră

Angajări la stat, în mai multe localități

actualizare: Concursurile au fost anulate, nefiind posturi unice. 

Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi pentru personal contractual de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de inspector de specialitate, gradul profesional debutant – Compartimentul de management integrat al deșeurilor, localitățile: Stejari, Logrești, Berlești, Bustuchin, Licurici, pe perioadă nedeterminată; un post de inspector de specialitate, gradul profesional debutant – Compartimentul de management integrat al deșeurilor, localitățile Rovinari, Drăguțești, Bâlteni, Țicleni, pe perioadă nedeterminată; un post de inspector de specialitate, gradul profesional debutant – Compartimentul de management integrat al deșeurilor, localitățile Câlnic, Telești, Padeș, Tismana, Godinești, pe perioadă nedeterminată și un post de inspector de specialitate, gradul profesional IA – Compartimentul pentru prevenirea, reducerea generării deșeurilor și gospodărirea localităților, localitățile Negomir, Fărcășești, Urdari, Borăscu, pe perioadă nedeterminată.

Pentru ocuparea acestor posturi sunt necesare studii superioare de lungă durată absolvite/ studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul: științe inginerești/ economic/ juridic și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției  de minimum 7 ani.

Concursul se va desfășura la sediul Direcției Județene de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, strada Victoriei, nr. 94C, Târgu Jiu sau, după caz, la sediul Universității Constantin Brâncuși, strada Tineretului, nr. 4, Târgu Jiu. 

Proba scrisă este programată pe data de 9 iunie 2023, începând cu ora 10:00, iar interviul se va susține într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: