Ultima oră

Un tren cu 200 de persoane a luat foc în mers

Aproximativ 200 de persoane se aflau în trenul care mergea de la Iași la Tecuci, aceștia reușind să se evacueze după ce locomotiva Diesel a luat foc.

Este vorba de trenul Tecuci - Iasi (R63111), din care s-au evacuat aproximativ 200 de persoane după ce locomotiva Diesel care a luat foc a fost decuplată de la garnitură.

Incendiul s-a produs la compartimentul motor al locomotivei și a fost lichidat, conform ISU Iași. „Incendiu produs la o locomotivă in loc. Scânteia, trenul Tecuci – Iasi (R63111), aproximativ 200 de persoane s-au autoevacuat din tren. Locomotiva (Diesel) este decuplată de la garnitură”,  a anunțat ISU Iași.

Acesta nu este primul incendiu la un tren din acest an. Pe data de 22 mai, locomotiva unui tren de marfă a luat foc iar la finalul lunii aprilie, alte două incendii au avut loc la locomotive, unul în stația CF Crivina, între București și Ploiești, al doilea la câteva zile distanță, la o locomotivă care tracta 22 de vagoane cu motorină, în apropiere de gara Oradea.

Și la începutul lunii mai, un alt incendiu a avut loc la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu propilenă, în Gara Piatra Olt.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: