Actualitate

Directorii de școli, primii la obținerea gradațiilor de merit din învățământ

Peste 250 de dosare au fost depuse de profesori, directori și alți angajați din sistemul de învățământ din Gorj în vederea obținerii gradației de merit. Însă, doar aproape 150 vor beneficia de majorarea cu 25% a salariului de bază.

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a făcut publice listele cu punctajele candidaţilor la concursul de acordare a gradaţiilor de merit, sesiunea 2022, aprobate în ședința consiliului de administrație al instituției. 

Printre cei care și-au depus dosarul se află și directori precum Marius Buzera, de la Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” Târgu Jiu, Bogdan Rădulea-Zamfirescu-Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, Liliana Iliescu-Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Peștișani, Maria Dabelea-Liceul Tehnologic Bârsești sau Dana Turbăceanu de la Liceul Tehnologic Baia de Fier. 

Și directorul Ionuț Popescu de la Palatul Copiilor Târgu Jiu se află printre cei care vor să obțină gradație de merit. La fel și Ilarie Ionescu, inspector de management. 

Pentru personalul de conducere, îndrumare și control au fost alocate doar 7 gradații de merit, iar candidaturi sunt aproape 20. 

Și șefa ISJ Gorj, Dana Constantinescu, vrea să obțină gradația de merit în etapa din acest an, ca profesor de limbi moderne la Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. 

Candidații nemulțumiți de punctajul obținut au putut depune contestații în perioada 8-10 iunie la sediul ISJ Gorj. 

 

Vizualizări: 3,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: