Eveniment

A murit lovit de mașină

Biciclistul lovit miercuri seara de mașină la intrarea în Rovinari a murit a doua zi. Dumitru Trocan era angajat al unității Servicii Publice Locale Rovinari și avea 56 de ani.

Colegii lui au transmis un mesaj de condoleanțe: „Colegul nostru, Trocan Mitică, a murit. Avea doar 56 de ani și a fost răpus joi, 29.04.2021, fiind victima unui accident rutier produs in data de 28.04.2021. Mitică, cum îi spuneau colegii, era unul dintre cei mai experimentați oameni din cadrul societății noastre, un meseriaș în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu să îl odihnească! Noi ni-l vom aminti mereu așa cum l-am cunoscut“.

Potrivit poliției, bărbatul din cartierul Vârț se deplasa cu bicicleta pe strada Trandafirilor din orașul Rovinari, iar când a ajuns la intersecția cu DN 66, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o soferita care se deplasa pe direcția Târgu Jiu - Bâlteni, fiind acroșat de acesta.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, neputând să fie testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a precizat IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: