Social

Angajează șoferi de ambulanță

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj organizează concurs în vederea ocupării a două posturi vacante de șofer autosanitară I, pe perioadă nedeterminată.

Cele două posturi de șoferi la SAJ Gorj sunt în cadrul stației centrale Târgu Jiu.

Activitatea se va desfășura în cadrul Compartimentului de consultații de urgență și transport sanitar neasistat, respectiv Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat, în regim de ture de 12 ore cu 24 ore libere, salarizat conform legislației în vigoare.

Condiții specifice de participare: diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C; 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani vechime ca șofer autosanitară II; diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier conform ordinului ministrului sănătății privind înființarea Școlii de ambulanțieri în cadrul stației de salvare a Municipiului București, actual Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, precum și în alte servicii județene de ambulanță acreditate prin ordin al ministrului sănătății.

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia la data de 10.08.2023, ora 15:30. Proba scrisă va avea loc în data de 22.08.2023, ora 10:00, și constă în rezolvarea unui test grilă din tematica și bibliografia afișată.

Proba de interviu, în funcție de numărul de candidați, va avea loc în data de 28.08.2023, ora 10:00, la sediul SAJ Gorj din Târgu Jiu, Str. Progresului, nr. 18, sau la alt sediu comunicat ulterior pe site-ul unității.

Vizualizări: 3,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: