Social

Pensionarul din Stănești a fost găsit

Pensionarul din comuna Stănești, dat dispărut de familie, a fost găsit într-o pădure, la aproape cinci kilometri distanță de casă. 

„În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, salvamontiștilor din cadrul Salvamont Gorj, lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, precum și a voluntarilor, bărbatul în vârstă de 73 de ani, din comuna Stănești, a fost depistat într-o pădure situată la aproximativ 5 kilometri de locuință, fiind conștient și cooperant”, a anunțat poliția.

La activitățile de căutare au participat 25 de polițiști, pompieri, salvamontiști, jandarmi și voluntari, precum și câini de urmă din cadrul IPJ Gorj și Salvamont Gorj. „Mulțumim tuturor celor angrenați în activitățile de căutare! Ne bucurăm că misiunea noastră a fost îndeplinită cu succes, munca în echipă dovedind, încă o dată, că doar așa pot fi obținute rezultate!”, a transmis IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: