Politică

Primarul Filip, atac la ministrul Energiei

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a lansat un atac dur la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, dar și a președintelui PNL, Ludovic Orban. Deși liberal și aflat la guvernare, Filip spune că trăim într-un stat mafiot. 

Totul a pornit de la faptul că există investitori interesați să valorifice cenușa de la Termocentrala Rovinari, dar aceasta ar fi fost scoasă la licitație de Complexul Energetic Oltenia cu dedicație. “Trăim într-un stat mafiot și într-un județ căpușat de nonvalori. Asta este concluzia la care am ajuns”, a spus Filip.

Caietul de sarcini pentru cenușa din care ar urma să se facă gips carton ar avea multe cerințe într-o anumită direcție, susține Filip. “Este foarte greu să găsești un investitor care să accepte un contract pe 10 ani, dacă investiția se amortizează în 15 ani”, a mai spus primarul la un post de radio.

Filip crede că grupul de la Craiova controlează Complexul Energetic Oltenia. “În lupta asta am fost singur”, a spus Filip, care spera să fie toată lumea părtașă, alături de el, la o faptă bună.

Acesta susține că a vorbit cu și ministrul Energiei - Virgil Popescu, și cu președintele PNL - Ludovic Orban, i-a trimis o scrisoare și președintelui Iohannis, astfel că nu mai are la cine să apeleze. “Am mers la domnul ministru al Energiei, care a avut o nepăsare și ne-a tratat cu spatele”, a mai spus Filip, care spune că probabil la el, la Mehedinți, colcăie de bani. În schimb, Orban a spus că se face, dar nu s-a făcut nimic. Iohannis încă nu i-a răspuns la scrisoare.

Vizualizări: 5,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: