Politică

Deputat: CEO nu va mai avea profit anul ăsta!

Fostul lider al Partidului Național Liberal Gorj, Dan Vîlceanu, nu crede că cei de la Complexul Energetic Oltenia vor mai avea profit în acest an. Deputatul își argumentează opinia prin faptul că prețurile pe piața de energie au scăzut față de anul trecut, iar producătorul de energie de la Gorj a supraviețuit doar datorită contractelor bilaterale care au fost încheiate în trecut, însă și acelea sunt aproape de final.

Mai mult decât atât, Vîlceanu anunță că CEO o să fie nevoită să plătească 1% din cifra de afaceri către statul român, fapt ce va duce la o situație financiară destul de dificilă.

„CEO nu mai poate avea, cel puțin anul ăsta, profit din activitatea de exploatare. Pentru că nu mai sunt prețurile de anul trecut, s-a terminat! Ei au rezistat pe niște contracte bilaterale făcute atunci, dar se termină și alea. Încă au mai beneficiat de o parte din ele, dar gândiți-vă că, peste asta, vine statul și îți ia 1% din cifra de afaceri”, a anunțat Dan Vîlceanu.

Ce uită Vîlceanu este că ai lui colegi de partid au fost cei care au condus Ministerul Energiei în toți acești ani în care compania a fost împinsă practic de la spate să cadă în prăpastie.

Mai uită că Planul de Restructurare a fost opera USR-ului și PNL-ului partid pe care l-a cinstit cu mândrie în perioada în care era propulsat ministru și lua masa cu Florin Câțu.

 

Vizualizări: 1,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: