Politică

Îi închide ușa-n nas și AUR-ul lui Hortopan?

Aflat deja la a treia formațiune politică, Alexandru Hortopan nu pare să aibă viață bună nici la AUR Gorj. Chiar dacă își dorește cu ardoare să intre în cursa electorală în anul 2024, Hortopan pare să nu aibă astrele aliniate pentru el, așa cum s-a întâmplat și la USR.

Coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu, spune că nu a purtat nicio discuție cu arhitectul pentru alegerile locale și acest lucru nu se va întâmpla decât dacă își face treaba la organizația municipală și va ieși bine în sondajul de opinie pe care partidul îl va face.

„Nu s-a luat în discuție asta. Nu avem o discuție în sensul ăsta. Dacă Alexandru va reuși să dezvolte organizația municipală și va crește suficient de mult, noi o să băgăm toți candidații noștri într-un sondaj, așa cum fac și ceilalți”, a anunțat Ionelia Priescu.

Căpușa USR înfiptă la AUR

Alexandru Hortopan dă impresia că nu s-a acomodat la niciunul dintre partidele pe la care a trecut în scurta lui carieră politică. A început cu liberalii, iar ulterior a sărit în barca USR, pentru ca mai apoi să poposească în AUR.

Este destul de limpede faptul că a fost catapultat strategic la AUR, cu implicarea nașului său Corneliu Răducan Morega (USR) pentru a bloca poziția de candidat la Primăria Târgu Jiu.

Prin aceste mutări, USR-ul speră să își maximizeze scorul din alegeri, cunoscut fiind că AUR a luat un procent electoral și de pe nișa useristă. 

 

 

Vizualizări: 1,991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: