Politică

Zeci de primari, în culmea fericirii: „S-a scris istorie!”

Primarii gorjeni sunt în culmea fericirii! Ce-i drept, nu toți, ci doar aceia care au reușit să obțină finanțarea pentru unul dintre cele mai importante obiective ale unei localități: introducerea rețelei de gaze naturale. Investițiile se vor realiza prin proiectul Anghel Saligny.

„S-a scris istorie pentru comuna Scoarța!”, a afirmat, plin de entuziasm, primarul localității, Ion Stamatoiu. Acesta consideră aprobarea proiectului, o realizare de o importanță fără precedent.

„S-A SCRIS ISTORIE PENTRU COMUNA SCOARȚA! Prin Ordinul Ministrului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației nr. 1333 din 18.10.2023, a fost aprobată finanțarea pentru obiectivul de investiții: "ÎNFIINȚARE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUȚIE DE GAZE NATURALE ÎN COMUNA SCOARȚA, JUDEȚUL GORJ" Așa cum am promis cetățenilor comunei Scoarţa, în activitatea mea ca primar îmi voi dedica tot timpul pentru dezvoltarea comunei și asigurarea utilităților necesare pentru a spori condițiile de viață ale locuitorilor. (...) Vreau să menționez că această finanțare obținută pentru a introduce GAZE în comuna Scoarța este o realizare fără precedent”, a afirmat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța.

Pentru această reușită echipele de specialiști, din primării, au muncit luni de zile la întocmirea documentației, iar primarii au făcut multe drumuri de București.

”Am reușit să obțin pentru comuna Baia de Fier finanțarea necesară pentru proiectul Înființare Sistem Inteligent de Distribuție Gaze Naturale. Proiectul are în vedere localitățile aparținătoare Baia de Fier, Cernădia și Rânca, banii fiind alocați de la bugetul de stat prin programul Anghel Saligny. Pentru acest proiect s-au făcut demersuri de peste un an și jumătate, motiv pt care vreau să le mulțumesc pentru sprijin și susținere președintelui PSD Gorj, dl Mihai Weber și președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, oamenii care au făcut posibilă aprobarea acestui proiect”, a afirmat Dumitru Turbăceanu, primarul comunei Baia de Fier.

 

 

 

Vizualizări: 1,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: