Social

Posibil să fi fost ploaie de meteoriți

Au trecut aproape 12 ore de când mii de oameni spun că au văzut un meteorit și au auzit o explozie, dar autoritățile din România nu comunică nimic. În afară de Salvamont Gorj, nicio autoritate nu a catadicsit să spună ce s-a întâmplat.

Șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, spune că este posibil să fi fost o ploaie de meteoriți, câtă vreme au fost văzuți din foarte multe județe.

Inițial a apărut o singură filmare clară, făcută la Târgu Jiu, și una cu lumina produsă de explozie, făcută în Bulgaria. Ulterior, au apărut mai multe imagini surprinse de camere de supraveghere.

“Ciudat, dar aceeași lumină am observat-o și eu pe cer in judetul Prahova când treceam cu masina prin satul Baraitaru. Sa inteleg ca s-a vazut acelasi meteorit in mai multe judete?”, a scris un internaut. “L-am văzut din Târgu Jiu”, “Da este adevărat s-a văzut și în Olt și chiar mi a fost frică”, sunt alte mesaje.

“Au fost mai mulți meteoriți, deoarece s-au văzut din diferite zone ale țării, la distanțe foarte mari. Nu cumva a fost ceva din Rusia sau Ucraina, iar Scutul de la Deveselu a respins?”, este un alt mesaj.

“Nu mi-a venit să cred ce intens a fost. Spectacol! A fost pe la ora 21.47. Zona localității Lazuri, județul Arad!”, a scris un bănățean. “Din Craiova s-a văzut foarte frumos. Aveai impresia ca o sa cada la câțiva km de unde eram”, este mesajul unui oltean. “Si noi l-am vazut in Drobeta Turnu Severin, atat eu cat si fiica mea, eram in zone diferite ale orasului”, “Confirm... și eu l am văzut aseară în Buzău la ora 21 și ceva... avea un zgomot și se vedea o flacără pe cer”, “Și eu l-am văzut, din zona Aradului, am crezut că sunt ceva artificii, că era verde...”, “Și la noi în Banat s-a văzut... tare superb a fost.. era ca și o stea căzătoare... doar ca mult mai intens ca și culoare...”, sunt alte mesaje.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: