Social

Bilete pentru FCU Craiova - FCSB, la stadionul din Târgu Jiu !

Organizatorii meciului derby al etapei I a Ligii 1, dintre FCU Craiova și FCSB, au anunțat că miercuri se vor putea achiziționa bilete și de la stadionul din Târgu Jiu. 

Partida din prima etapă a campionatului primei ligi se joacă la Târgu Jiu, duminică, 16 iulie, pentru că la Craiova se reface gazonul. Oltenii se simt ca acasă la Târgu Jiu, unde au jucat de mai mulți ani, așa că au luat decizia de a vinde bilete și la stadion, înainte de a se epuiza toate locurile. 

Clubul din Craiova a anunțat marți seară că, începând de miercuri, casa de bilete din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu va fi deschisă pentru ca suporterii gorjeni să aibă posibilitatea de a achiziționa bilete pentru derby-ul cu FCSB din prima etapă a campionatului.  

Casa de bilete, situată chiar în fața Primăriei Târgu Jiu, va fi deschisă miercuri, între orele 12 și 19.

FCU Craiova a mai disputat în sezonul trecut patru partide oficiale pe arena din Târgu Jiu. În Liga 1, oltenii au jucat împotriva formațiilor Sepsi OSK, Petrolul Ploiești și Rapid, iar în Cupa României, au jucat împotriva celor de la FC Voluntari. Cei mai mulți suporteri au fost prezenți la meciul cu Rapid, când stadionul a fost aproape plin.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: