Social

Va fi reabilitat sensul giratoriu de la Magazinul Parâng

În perioada următoare vor începe lucrările de reabilitare la cel mai aglomerat punct din Municipiul Târgu Jiu, sensul giratoriu din fața Magazinului Parâng.

Lucrările de reabilitare a sensului giratoriu din fața Magazinului Parâng vor dura maxim două săptămâni. Autoritățile au anunțat că se va lucra la fel ca la sensul din fața Colegiului Național Tudor Vladimirescu, urmând ca noaptea să fie frezat carosabilul, iar ziua să se asfalteze. 

„Începând de săptămâna aceasta intrăm în reabilitarea sensului giratoriu de la Parâng cu frezare noaptea, cum am procedat și la celelalte lucrări, și cu asfaltare ziua. Asfaltarea ziua, pentru că trebuie să avem o temperatură corespunzătoare, iar pe partea cealaltă, pentru că stația noastră de asfalt, din păcate, în momentul de față nu poate funcționa decât în cursul zilei. Noaptea sunt foarte mulți cetățeni de pe zona Mărgăritarului care reclamă disconfortul pe care-l creează stația de asfalt. Și atunci, vom fi obligați cumva să limităm circulația în acea zonă și vom lucra în așa fel încât în maximum două săptămâni sensul giratoriu de la Parâng să arate în alte condiții”, a precizat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: