Social

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au reluat pregătirea

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu s-a reunit în vederea pregătirii noului sezon și a reluat antrenamentele începând de luni cu o ședință de pregătire fizică pe Stadionul Municipal.

Handbalistele au început pregătirea pentru sezonul 2023-2024, cel de-al doilea sezon din istoria clubului în Liga Florilor, și primul în care vor evolua în cupele europene.

Un număr de 13 jucătoare, care au activat și sezonul trecut la gruparea gorjeană, s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Ekaterina Dzhukeva, Angela Pușcaș, Alexandra Gavrilă, Ana Ciolan, Florența Ilie, Sabine Klimek, Oana Bucă, Bianca Ștefania Chiriță, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță, Mirabela Coteț, Elena Marica Bercu și Alina Chiuchiatu. La reunire au fost prezente și cele 6 jucătoare care au semnat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Simone Bohme, Andreea Mihart, Laura Moldovan, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Andreea Chetraru.

La nivelul băncii tehnice nu vor fi schimbări majore și echipa va fi antrenată în continuare de Liviu Andrieș, ca principal, ajutat de secundul Andrei Enache, Gore Albici, antrenor cu portarii și Petre Tocaru, maseur. CSM Târgu-Jiu i-a cooptat în staff-ul tehnic, în această vară, și pe Marcel Dobre, fizioterapeut, și Filip Cîrciumaru, kinetoterapeut, a informat csmtargujiu.ro. 

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: