Actualitate

De ce nu a venit Plaveti ieri la serviciu

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, nu a mers la serviciu, luni, conform unor surse din cadrul companiei energetice. Prin CE Oltenia, circulau două zvonuri legate de această lipsă a lui Plaveti de la locul de muncă.

Unii susțin că Plaveti ar fi fost chemat la audieri de organele abilitate din cauza ultimelor probleme de natură penală apărute în cadrul companiei. Realizarea grupului V de la Sucursala Electrocentrale Rovinari și ”selecția” făcută de firma din Cluj pentru Directorat ar fi cauzele pentru care șeful CEO ar fi fost chemat să dea cu subsemnatul.

O altă posibilă lipsă a lui Plaveti s-ar lega de o vizită la Ministerul Energiei, acolo unde, joi, sunt chemați la discuții și liderii de sindicat pentru o întrevedere legată de pachetele sociale pentru minerii și energeticienii care ar putea să fie disponibilizați de la Complexul Energetic Oltenia.

Cert este un singur lucru, după toate stenogramele care au apărut în presă legate de grupul de la Rovinari, după tot scandalul și modul în care s-a desfășurat selecția pentru cei din conducerea CE Oltenia, Plaveti și Sclaveti nu o să mai aibă niciun fel de autoritate în fața angajaților care lucrează în cadrul entității energetice.

Despre vreo strategie de salvare a Complexului Energetic Oltenia nici nu are sens să discutăm. Este vizibil și de pe lună că printre preocupările acestor băieți se regăsesc tot felul de combinații, dar mai puțin interesul pentru soarta CEO.

 

 

Vizualizări: 2,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: