Eveniment

Polițist gorjean, mușcat în timpul unei intervenții

O banală ceartă între vecini s-a transformat în ultraj. Polițistul chemat la fața locului a fost mușcat în timp ce încerca să liniștească o persoană. Incidentul a avut loc la Bîlteni, în județul Gorj.

”În momentul în care i-a fost solicitată legitimarea, bărbatul de 66 de ani a devenit agresiv verbal și a tras de portiera autospecialei de poliție fără a se înregistra avarii.

S-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care acesta l-a mușcat pe polițist de mână provocându-i leziuni, care nu au necesitat intervenția unui echipaj medical”, a transmis IPJ Gorj.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Rovinari, pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, la locul incidentului s-a prezentat o altă patrulă de poliție, iar soția bărbatului de 66 de ani a sesizat faptul că acesta, pe fondul consumului de alcool, o amenință cu acte de violență provocându-i o stare de temere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, iar cu privire la infracțiunea de ultraj cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în vederea continuării cercetărilor.

 

Vizualizări: 2,706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: