Social

CSM Târgu Jiu pierde la Malaga după un joc destul de bun

Liviu Andrieș: „Jocul de azi ne dă speranțe pentru viitor!“

CSM Târgu Jiu a pierdut, în deplasare, confruntarea cu Costa de Sol Malaga, scor 26-30. Meciul a contat pentru etapa a 5-a din Grupa D a EHF European League Woman, sezonul 2023-2024

Prima rezpriză a fost una destul de echilibrată, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabelă. Echipa noastră a condus în mai multe rânduri și a oferit o replică solidă formației spaniole. CSM Târgu Jiu a avut o cu totul altă exprimare în teren față de meciul tur, iar acest lucru s-a văzut pe parcursul jocului, în care gorjencele s-au ridicat la nivelul competiției. Meciul a fost unul destul de echilibrat în cea mai mare parte a sa, doar debutul reprizei secunde fiind momentul mai puțin fast al elevelor lui Liviu Andrieș. A fost momentul în care gazdele și-au mărit diferența pe tabelă la 6 goluri. Gorjencele au echilibrat apoi meciul, dar nu au reușit să remonteze diferența. Ibericele au încheiat meciul cu gol și au închis tabela la 30-26.

Antrenorul Liviu Andrieș considieră că echipa a făcut un joc bun și s-a ridicat la nivelul adversarului din această seară, unul mult mai experimentat.  

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Am avut un meci mult mai bun decât cel din tur. Astăzi am ținut un nivel bun în compania celor de la Malaga, dar din păcate nu am reușit să câștigăm, dar jocul de astăzi ne dă speranțe pentru ceea ce urmează”. 

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(9 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 1g, Andreea Mihart 3g, Mirabela Coteț 4g, Ira Zinatullina 1g, Andreea Chiricuță 4g, Laura Moldovan 3g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 4g, Iuliia Andriichuk 2g, Ana Cătălina Ciolan 4g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

 

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: