Social

Tânăr dat dispărut. Poliția încearcă să-i dea de urmă!

Polițiștii gorjeni sunt în alertă! Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost dat dispărut. Băiatul, din comuna Prigoria, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

 

Oamenii legii fac apel către toți cei care pot să ajute la soluționarea acestui incident, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

„La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 7 februarie, Vătrai Ion Mareș, în vârstă de 21 de ani, din Prigoria, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu au mai revenit. Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate-55 kg, constituție atletică, păr blond, față ovală și ochi căprui. La momentul plecării, tânărul purta tricou, geacă și pantaloni, toate de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare roșu cu negru. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea acestuia, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: