Eveniment

Bărbat înjunghiat pe stradă

După un aparent conflict spontan cu un trecător de pe stradă, un bărbat a fost înjunghiat în Dolj, atacatorul fiind reținut de polițiști.

IPJ Dolj a transmis că polițiștii Secției 2 Poliție rurală Breasta au fost sesizați prin apel la 112 că un bărbat a fost agresat fizic pe strada Olteni din comuna Pleșoi.  

“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Craiova, ar fi fost lovit, în zona toracică, cu un obiect ascuţit-înţepător, de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Pleşoi. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, bărbatul de 62 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat IPJ Dolj. 

Atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii şi liniştii publice.  Victima, în vârstă de 62 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce atacatorul în vârstă de 64 de ani este acum în arest la domiciliu.

În urmă cu o săptămână un alt bărbat era înjunghiat de un tânăr de 20 de ani, pe o stradă din Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: