Actualitate

Contract uriaș pentru întreținerea podurilor din Oltenia

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos la licitație un contract uriaș, de peste 80 de milioane de lei, pentru întreținerea podurilor din zona Olteniei.

Contractul este împărțit pe șase loturi, aferente secțiilor de drumuri naționale din Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Rm. Vîlcea și Orșova.

“În cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova există un număr de 584 de poduri, pasaje și viaducte, tuneluri care însumează o lungime de 29986,12 ml ce au diferite tipuri de structuri (dale, grinzi, casete, arce din beton armat și tabliere metalice). Având în vedere necesitatea menținerii viabilității podurilor într-o stare corespunzătoare pentru desfășurarea circulației rutiere în condiții de siguranță, sunt necesare lucrări de întreținere periodică a podurilor”, se arată în anunțul de pe portalul de licitații publice.

Valoarea estimată a contractului este de 87.136.022 lei. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 11 octombrie.

Vizualizări: 1,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: