Ultima oră

Pârtia din Rânca, deschisă doar în weekend

Chiar dacă temperaturile au mai crescut, la Rânca, la cota 1.700, încă se mai schiază pe partia din centrul stațiunii. Zăpada încă rezistă, dar turiștii trebuie să știe că vor mai putea schia doar în weekend. 

 

Administratorii domeniului schiabil anunță că, de săptămâna viitoare, instalațiile de schi vor fi deschise doar sâmbătă și duminică. 

 

"Începând cu 1 aprilie pensiunea noastră și instalatiile de ski vor fi deschide doar în weekend. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de ultimele zile de ski pe zăpadă", anunță administratorii domeniului schiabil din Rânca. 

 

Nu este însă singura pensiune care își va schimba programul odată cu topirea zăpezii. În lipsa ei, stațiunea nu mai este atât de atractivă așa că mulți cabanieri închid pensiunile în timpul săptămânii. E motivul pentru care aceștia au și cerut să se deschidă Transalpina mai devreme ca să nu fie nevoiți să închidă casele de vacanță și nici să nu trimită salariații în șomaj așa cum se întâmplă de multe ori în sezonul estival când stațiunea montană nu mai este la fel de căutată ca iarna.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: