Actualitate

Cât costă o afacere la cheie

Unii patroni din Gorj vor să își vândă afacerile pe olx. Astfel, un fast-food din Târgu Jiu, zona pietonală, este scos la vânzare cu 20.000 de euro. 

“Se vinde afacere la cheie. Restaurant fast-food. Restaurantul este complet utilat, vine cu rețete, furnizori și cu posibilitatea de a amplasa terasa. Locație: Centrul pietonal Tg Jiu”, se menționează în anunț.

O altă afacere la vânzare este de fabricare a lumânărilor parfumate. Costă 10.000 de euro. “Vând utilaje și stoc de marfa (21.000 Ron așa cum se poate vedea in ultima poza). Pachetul cuprinde presa pneumatică cu 4 cuiburi noua, neutilizată, cazan electric de topit parafina cu 8 cuve inox + o multitudine de matrițe pentru diverse lumânări de la botez/nunta, la cele mai amuzante + parfumate”, se arată în anunț.

“Cedez afacere la cheie, 64.330 lei”, este un alt anunț. Este vorba de o spălătorie auto, echipată complet, cu sală de așteptare, bucătărie fast-food, echipată complet și sală de mese, zona km 0.
Un cabinet veterinar cu toate dotările este vândut pentru suma de 173 de mii de lei, iar o spălătorie auto în str. Victoriei caută un investitor care dispune de 1,6 milioane lei.

Vizualizări: 899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: