Social

Concursuri la Direcția Silvică Gorj 

Direcția Silvică Gorj a scos la concurs numeroase posturi în cadrul instituției. Cele mai multe sunt de pădurar, acestea fiind destinate personalului angajat deja în cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva sau într-o unitate ori subunitate a acesteia, care are o vechime în muncă de cel puțin 6 luni în cadrul acesteia și îndeplinește condițiile pentru promovarea pe un alt post. 

În etapa I au fost prinse opt posturi, unul de șef formație exploatare în structura Ocolului Silvic Cărbunești, un altul de tractorist forestier în structura Ocolului Silvic Târgu Jiu și șase posturi de pădurar, acestea fiind vacante în cadrul cantoanelor silvice Jupânești, Lupoaia, Didilești, Rușeață, Tismenița și Lespezelu. Ocuparea acestora este pe perioadă nedeterminată. 

În cadrul etapei a II-a, Direcția Silvică Gorj a scos la concurs un post vacant de tehnician silvic, pe perioadă determinată, în structura Ocolului Silvic Motru, dar și un post de pădurar, pe perioadă nedeterminată, la Ocolul Silvic Tismana, Cantonul silvic Geamănul. 

Dosarele de candidatură pot fi depuse până în data de 7 octombrie, ora 14.00, la Secretariatul Direcției Silvice Gorj. Concursul se va desfășura la sediul instituției, în data de 11 octombrie, începând cu ora 08.30. Acesta va consta într-un test grilă și un interviu. Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să obțină cel puțin nota 6 la fiecare dintre probe. 

 

Vizualizări: 1,916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: