Anchetă

Oamenii legii, amenințați pe facebook de un arestat la domiciliu

Un gorjean a fost condamnat la începutul acestei săptămâni la un an și șase luni de închisoare pentru ultraj. Acesta este acuzat că, în timp ce era în arest la domiciliu pentru o altă faptă, lansa amenințări pe facebook, la adresa polițistului și jandarmului care verificau periodic dacă respectă măsura preventivă.

Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 15 mai nu este definitivă, dar oricum bărbatul este deja în penitenciar.

Gorjeanul era în arest la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe. “În data de 09.10.2022, inculpatul ##, aflându-se sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, a postat pe reţeaua de socializare Facebook mai multe videoclipuri prin intermediul cărora a adresat ameninţări agentului de poliţie ## şi lucrătorului de jandarmi ##. Astfel, în ceea ce îl priveşte pe agentul de poliţie, inculpatul afirmă „Pe ###### vreau să îl bat! ####-mi-aş p…a în familia lui! Să vină la mine să vadă unde e nebunia!”. (...) Tot astfel, în ceea ce îl priveşte pe jandarmul ##, inculpatul afirmă „Ştii ce înseamnă într-un război? Există victime colaterale care cad!”, „Victimele mele pot fi copiii tăi şi familia ta şi alte persoane nu!”, „Ce p...a mea eşti tu: jandarm sau infractor? Tu ce morţii tăi eşti?”, „###, ######, vezi-ţi de fata ta şi de familia ta! Îţi spun prieteneşte, nu te ameninţ: ce mi-ai dat tu cu pixul, mi-ai dat duşmăneşte!”, „### nesimţitule, de ce spui că l-am tăiat eu?! (şi arată cu degetul spre obraz în semn de a atrage atenţia) Ai fost tu când l-am tăiat pe ăla? Îţi asumi în declaraţiile tale? …. Ai fost influenţat de ăia!”, se arată în documentul de la instanță.

Cel acuzat a negat săvârşirea infracţiunilor, precizând că nu a intenţionat să ameninţe persoanele vătămate. Judecătorul nu l-a crezut și l-a condamnat pentru ultraj și pentru  săvârşirea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

 

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: