Anchetă

Polițiști de la Rutieră, prinși în flagrant când luau mită

Filați de colegii lor de la Direcția Generală Anticorupție și de anchetatorii DNA, doi polițiști de la Brigada Rutieră a Capitalei, suspectați că luau mită de la șoferi, au fost prinși în flagrant.

Evenimentul a avut loc în cartierul Dorobanți, renumit pentru terasele la care vin oameni cu bani și influență. În timpul acesteia traficul în zonă a fost perturbat, până când suspecții și un șofer oprit de ei, pentru nereguli, au fost ridicați de investigatori.

La acțiune au participat ofițeri mascați dar și în civil iar suspecții au fost puși să stea cu mâinile pe mașină, pentru a fi percheziționați.

Polițiștii de la rutieră ar fi constatat nereguli în trafic făcute de un șofer turc atunci când anchetatorii îi filau din mai multe mașini parcate în zonă. 

Șoferul turc a fost cel care ar fi vrut să le dea mită polițiștilor care au fost ridicați în urma acestui flagrant. Acesta încălcase mai multe reguli de circulație și ar fi vrut ca oamenii legii să închidă ochii în fața ilegalităților.

Cei doi, un ofițer și un agent al Brigăzii Rutiere București, au fost duși la audieri iar anchetatorii spun că cei doi polițiști nu sunt singurii suspecți în acest dosar. 

Conform unor surse, mai mulți șoferi ar fi reclamat faptul că polițiștii suspectați acum ar fi negociat mita ca să ignore ilegalitățile, lucru care i-a determinat să sesizeze în cele din urmă procurorii anticorupție. 

Vizualizări: 1,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: