Actualitate

Concurs ținut pitulat la Primăria Țicleni

Încă un concurs este organizat pe întuneric la Primăria Țicleni din județul Gorj. Este vorba de un post de consilier debutant la Compartimentul Accesare fonduri și dezvoltare locală.

Fiind un post de debutant, nu se cere vechime, astfel că mulți absolvenți de studii superioare economice, juridice sau în științe administrative s-ar fi putut înscrie.

Doar că anunțul care ar fi trebuit să fie publicat pe site-ul primăriei pe 7 septembrie a fost postat abia ieri, cu două zile înainte de termenul limită de înscriere la concurs.

Pentru a da o aparență de legalitate, anunțul apare ca fiind postat pe 7 septembrie, dar surse credibile și bine informate ne-au confirmat că anunțul a fost postat joi, 23 septembrie.

Se impune ca primăria să anuleze, din nou, concursul. Altfel, riscă probleme extrem de grave. Printr-o expertiză tehnică, la solicitarea organelor judiciare, se poate constata data adevărată a publicării anunțului.

Concursul este programat pentru data de 7 octombrie, dar încă ar mai fi timp să fie anulat și procedura să se reia corect și transparent.

Vizualizări: 3,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: