Social

Avarii fără număr la Aparegio Gorj - VIDEO

Aparegio Gorj a pierdut numărul conductelor avariate. Cele mai multe probleme sunt la Târgu Jiu. Un cititor ne-a semnalat o nouă avarie pe Str. Barajelor, la 200 de metri de podul de la Turcinești.

Revolta a fost însă mare din cauza avariei recente din zona străzii Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. O stradă recent asfaltată de primăre, dar spartă ulterior de operatorul de apă-canal.

Când o stradă este pregătită pentru reabilitare, Primăria Târgu Jiu notifică societatea Aparegio, solicitând revizia rețelelor subterane. Nu de puține ori, însă, după ce Aparegio confirmă că nu există probleme pe sectorul ce urmează să intre în reabilitare, apar spărturi după finalizarea lucrărilor de asfaltare. Așa s-a întâmplat pe str. Tudor Vladimirescu, dar și pe alte străzi.

Din păcate, probleme apar nu numai acolo unde conductele sunt vechi, ci și acolo unde modernizările au fost făcute de mântuială. 

Societatea Aparegio este adăpostită de un cadrul legislativ destul de rigid, astfel reușind să prindă captive o mare parte dintre localitățile județului Gorj, printre care și municipiul Târgu Jiu. Faptul că se comportă ca un "stat în stat" se confirmă de la un an la altul. 

Vizualizări: 1,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: