Social

Echipa de tineret a CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din 2024

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, a pierdut partida disputată în deplasare, scor 33-41, în fața grupării bucureștene CSU Știința. Meciul a contat pentru etapa a 7-a din Grupa B. 

Pentru primul meci din 2024, echipa pregătită de Andrei Enache s-a deplasat la București pentru duelul cu Știința București. Pauza de două luni de la ultimul meci diszputat și-a pus amprenta în anumite momente asupra jocului echipei noastre, dar și faptul că jucătoarele noastre sunt cu doi sau chiar trei ani mai mici față de majoritatea jucătoarelor din campionat. Andrei Enache consideră că echipa a arătat și lucruri pozitive în confruntarea de astăzi. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”A fost un meci după care vreau să rămân cu lucrurile pozitive, chiar dacă s-a văzut faptul că am jucat după o pauză de două luni. Sunt convins că experiența de anul acesta și faptul că majoritatea echipelor au în componență jucătoare care sunt cu doi sau chiar trei ani mai mari ca vărstă decât jucătoarele noastre se va vedea in viitor”.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Ioana Procopie, Alina Ciuchiatu – Raluca Chiriac 3g, Ariana Cercel 5g, Teodora Nicula 2g, Minodora Ancuța 6g, Alesia Cismașu 6g, Cristina Chirea 6g, Valentina Pînișoară 2g, Rebeca Rasoveanu 1g, Maria Antofie, Bianca Bușă 2g. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

 

 

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: