Actualitate

Zeci de posturi vacante la ISU Gorj. Termen limită pentru înscrierea la concurs!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj a scos la concurs 41 de posturi vacante de soldați și gradați profesioniști (servant), iar doritorii mai au la dispoziție zece zile pentru a se înscrie. 

Posturile sunt disponibile pentru gărzile de intervenție de la Târgu Jiu, Novaci, Motru, Tismana, Turceni și Hurezani. Acestea pot fi ocupare de soldați profesioniști, iar vechime nu se cere. De asemenea, trebuie să aibă între 18 și 25 ani. 

Concursul constă în parcurgerea probelor obligatorii, ce presupun urcarea pe scara de fereastră și deplasarea în subsol întunecat. De asemenea, candidații vor fi supuși unor evaluări în ceea ce privește performanța fizică, prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. 

Probele de concurs vor fi susținute de candidați la Centrul de selecție din cadrul ISU ”Banat” al județului Timiș, între 29 august și 9 septembrie. Termenul inițial de depunere al dosarelor de înscriere la concurs a fost  29 iulie, însă a fost prelungit până în data de 15 august, ora 16.00.  

Vizualizări: 4,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: