Actualitate

Anchetatori din Gorj, admiși la examenul de grad al procurorilor 

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice listele cu procurorii ale căror candidaturi au fost admise pentru concursul de promovare în grad. Potrivit datelor oficiale, de la unitățile de parchet din Gorj s-au înscris șapte magistrați, toate candidaturile fiind admise.

Astfel, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj s-au înscris la examen magistrații Marian Bojin, Camelia Caragea și Cristian Cîrstea, pentru gradul de procuror al Parchetului Curții de Apel. Pentru același grad s-au înscris la examen și Elena Andrei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, precum și Ileana Enache de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 

Stică Costescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru s-a înscris la concurs solicitând promovarea în gradul de procuror PT, pe când Andrei Onescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj vrea să promoveze în gradul de procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Conform calendarului, concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor va avea loc în data de 11 septembrie, cu susținerea probelor scrise. 

 

 

Vizualizări: 2,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: