Politică

Au fost depuse primele candidaturi: „Avem candidați de calibru”

Social-democrații gorjeni au depus candidaturile pentru alegerile locale pentru cele două municipii din județ. Atât la Târgu Jiu, cât și la Motru, au fost depuse dosarele de candidați la Birourile Electorale.

 

Însoțit de mama sa și de una dintre fiice, dar și de colegii săi din PSD, primarul Marcel Romanescu a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție. „Venim în fața dumneavoastră cu o echipă foarte puternică, oameni bine pregătiți în domeniile lor de activitate, cunoscuți și apreciați în comunitate. La Târgu Jiu continuăm proiectele demarate, la care se adaugă multe altele noi a căror menire este dezvoltarea comunității”, e promisiunea edilului.

 

De asemenea, și primarul din Motru, Cosmin Morega, a depus documentele să se înscrie în competiția pentru un nou mandat. La eveniment, a participat și fostul primar Dorin Hanu. „Cu încredere și dedicare pentru binele comunității, candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Marcel-Laurențiu Romanescu, alături de conducerea PSD Gorj și întreaga organizație municipală, a depus, astăzi, dosarul de candidat la Biroul Electoral de Circumscripție. De asemenea, domnul primar al municipiului Motru, Cosmin-Costel Morega, a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat de primar”, a transmis PSD Gorj, într-un comunicat de presă.

 

„Avem candidați de calibru”, a completat liderul PSD Gorj, Mihai Weber: “PSD Gorj abordează aceste alegeri cu una dintre cele mai puternice echipe pe care a avut-o partidul în ultimii ani. Pe lângă faptul că avem candidați de calibru la primării, atunci când suntem în fața oamenilor cu care ne întâlnim, nu ne este rușine cu ce am făcut, din contră. Într-un interval de timp de câțiva ani, am reușit să atragem proiecte extrem de importante în comunități, menite să crească nivelul de trai al oamenilor, iar gorjenii știu asta!”.

 

 „Suntem extrem de încrezători în rezultatul pe care îl vom obține, deoarece cu toții ne-am făcut datoria față de gorjenii care ne-au ales și care au mare încredere în noi. Nu i-am dezamăgit și, după 9 iunie, vom continua împreună!”, este mesajul transmis de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: