Politică

Un senator îl acuză pe Iordache că "falsifică realitatea"

Senatorul Cristi Rujan îi bate obrazul lui Ion Iordache după ce acesta din urmă s-a lăudat într-un clip pe Facebook, filmat la volanul mașinii, că a rezolvat toate problemele Complexului Energetic Oltenia după ce el însuși a elaborat un Memorandum. "Se promovează într-un profil mesianic", adaugă Rujan.

 

Cristi Rujan i-a reamintit public senatorului influencer Iordache că legea nu le permite senatorilor să facă vreun Memorandum și că în căutare de voturi, Iordache doar a indus în eroare minerii și energeticienii. 

 

"Falsificarea realității! Nu aș fi postat nimic în sens critic, negativ, dacă nu aș fi constatat că cineva minte cu nerușinare oamenii și, din păcate, fiind vorba de aspecte juridice, de tehnică legislativă, nimeni nu-i bate obrazul. În concret, președintele PNL Gorj, senator, afirmă că a elaborat el însuși un memorandum prin care a rezolvat problemele din CEO. 

 

Pentru o corectă informare a cetățenilor, trebuie să menționez că un senator nu poate, conform legii, să inițieze și să susțină un memorandum în cadrul Guvernului României și, în concluzie, este vorba de o grosolană inducere în eroare a angajaților din CEO, profitând de emoțiile oamenilor și speculând temerile acestora", e mesajul lui Cristi Rujan. 

 

Acesta continuă și se leagă inclusiv de faptul că Iordache induce în eroare mii de gorjeni pentru că se laudă că le asfaltează drumurile, dar fără să spună ca e vorba de contracte pe bani publici care au fost obținute de firma ce, în acte, îi aparține fiului său. 

 

"În altă ordine de idei, senatorul PNL și-a făcut un obicei din a induce în eroare oamenii din localitățile în care societatea sa (trecută formal „pe numele rudelor”) are contracte de asfaltare, cărora le spune că el le asfaltează drumurile, fără să menționeze că primește bani publici pentru aceste lucrări, în baza unor contracte și, astfel, generează o falsă reprezentare asupra realității, promovându-se imoral și nelegal într-un profil mesianic. Nu este bine, domnule senator", conchide Rujan.

Ca meniul să fie complet, Iordache arată cu degetul gunoaiele din cartierul Pandurasul, același cartier de care a fost preocupat și candidatul său Iulian Popescu. Omite însă să spună că în zona respectivă, azi se strânge gunoiul și în câteva zile este la loc. Efectele ne sunt cunoscute tuturor, dar ce facem cu cauza?! 

Vizualizări: 1,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: