Politică

Atac dur al medicului Soare la adresa colegilor lui din PNL

Medicul Claudiu Soare, consilier județean al PNL Gorj, a lansat un atac dur după constituirea noului guvern cu PSD, pe care îl numește “un monstru”.

Iată mesajul posta de acesta pe pagina de socializare:

“Domnule Președinte, Dragi politicieni de stânga de la vârful PSD, dragi colegi care astăzi conduceți destinelePNL, am așteptat acest moment (mi-as fi dorit sa nu se întâmple ), pentru a vă mulțumi pentru ca mi-ati deschis ochii.

Mi-am dat seama cu adevărat ca nu trebuie sa îmi para rău, sa nu am regrete pentru ca singurul meu copil a ales sa facă pasul și sa plece in străinătate. Și asta se va întâmpla cu cât mai mulți Romani de acum înainte, determinați de ceea ce ati construit astăzi. 

UN MONSTRU. Cu siguranta toată lumea este de acord ca avem nevoie de un Guvern stabil, bine reprezentat, nu este greșit ca oameni de stânga cu oameni de dreapta sa lucreze împreuna. Dar, totuși, nu cu orice preț. 

Nu vreau sa discut despre miniștrii PNL, pentru ca au fost disecati de 2 ani de zile de-a fir a par. Sunt cunoscuți pentru toată lumea. Dar ce facem cu demagogii de la PSD. Salvatorii Patriei. Cei care își rup hăinuțele doar pentru a le fi mai bine romanilor. 

Nu domnilor, nu este așa, ne mințiți cu o nonșalantă vizibil antrenata in decursul anilor care v-au permis sa faceti acest antrenament perpetuu pe spatele nostru.

Ați avut un Prim Ministru in al cărui mandat s-a dat celebra ordonanț[, apoi i-ati trântit guvernul, deci nu era bun. Acum veniți cu domnia sa in funcție la un alt minister (cu f mulți bani) doar pentru a fi controlat. deoarece bănuiți ca și-a învățaț lecția. Rusine.

Puneți la Agricultura un fost polițist care probabil pe lângă casa cultiva legume in solar. Rusine. 

Puneți la finanțe un ministru care e bun doar ca este din Buzău sau pentru ca a fost consilier personal al primarului din același municipiu. Rusine.

La economie la fel: un om cu experiența intr-un șantier naval (sigur in ultimii ani Șantierele navale Galați și Mangalia au fost niște coloși ai industriei). Rusine.

Ați mărit numărul de portofolii in Guvernul României doar pentru a va satisface vanitatea. Ați format un Minister al Familiei nu pentru ca era necesar in acest format, ci doar pentru a-i crea un scop Doamnei Ministru care culmea a fost cea care a jignit familia prin declarațiile și acțiunile sale . Sau poate e vorba (și nu înțelegem noi) de “Familie”. Rusine.

La Apărare veniți cu un domn sociolog cu f mare expertiza in domeniu sau doar pentru ca se pare ca va controlează pe o mare parte a domniilor voastre? Rusine. 

Dar toate astea nu mira pe nimeni dacă reveniti la Munca cu același domn cu grave dificultăți de exprimare. Rusine.

Asta e respectul pe care îl arătați cu adevărat poporului roman. Așa ati fost obișnuiți sa va protejați valorile, căci altfel nu îmi explic cum ati pus un mecanizator agricol la Curtea de Conturi a Romaniei, sau cum un alt Prim Ministru, o doamna cu mari lacune in educație, a ajuns la Banca Naționala a Romaniei. Face parte din Familia pe care doriți sa o protejați cu noul minister format. Rusine. 

Dar bineînțeles ca totul este transpartinic căci altfel nu ar fi putut fi înfăptuit . NU DAȚI NICI O ȘANSA ACESTUI POPOR PRIN CEEA CE FACETI. Și pentru ultima data, RUSINE pentru tot”.

Ulterior, liberalul a revenit cu o postare despre ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. “Trebuie sa îmi cer scuze. L-am omis pe reputatul Rafila, un ilustru necunoscut in Medicina Românească, care astăzi s-a remarcat in fata Președintelui printr-un pas de defilare perfect și un sunet al pantofilor impecabil. Sigur a făcut armata, dar nu ne spune la ce arma (albastru sau albastru deschis). Sau oare e angajat și acum”, a mai scris liberalul.

Vizualizări: 9,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: