Politică

Senatorul Iordache și-a anunțat demisia din PNL

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, și-a anunțat marți, 23 noiembrie, demisia din Partidul Național Liberal.

“Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni. Eu nu sunt așa!”, a transmis Iordache.

Senatorul de Gorj a spus că s-a consultat cu cei care l-au ales înainte de a lua decizia. “Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni. Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres. Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare”, acuză Iordache.

Acesta a făcut referire și la planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia, care este tot secret și tot neaprobat, dar și la faptul că “angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult”.

Iordache nu a precizat în ce proiect politic se va implica pe viitor, dar cel mai probabil va fonda un partid alături de Ludovic Orban.

Vizualizări: 3,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: