Politică

Orban votează împotriva guvernării cu PSD. "O să le spun că încă nu este târziu"

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a anunţat că va merge, luni, 22 noiembrie, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD.

”O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a spus el, arătând că PSD, odată adus la putere, el va conduce.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, la Realitatea TV, că Florin Cîţu îşi merită soarta, şi a arătat că i-a spus când a propus excluderea sa din partid că în curând nu va mai fi nici premier şi nici preşedintele PNL, fiind sacrififcat de preşedintele Klaus Iohannis. Orban a vorbit şi despre viitorul partid pe care îl va înfiinţa, afirmând că se testează 7 sau 8 nume ale formaţiunii.

”Eu nu dau cu piciorul în oameni căzuţi la pământ. (...) Îşi merită soarta, de la început nu a fost decât o unealtă, un biet pion, am spus de la început că va fi sacrificat,înn momentul în care Iohannis şi grupul care a planificat toată aceatsă ticălăşie va considera că se poate dispenda de el. I-am şi spus când a propus excluderea mea că în curând nu va mai fi premier şi nici preşedintele partidului”, a spus Ludovic Orban despre preşedintele PNL.

 

Vizualizări: 1,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: