Actualitate

Angajații CEO: Se aude că vom sta acasă! - Bugetul companiei, rectificat pe minus

În această lună, acționarii CEO au respins bugetul de venituri și cheltuieli propus în martie, venind de la Ministerul Energiei și o depeșă în care s-a cerut rectificarea lui pe minus.

Salariații companiei se tem acum că vor fi trimiși acasă, mai ales că o parte a liderilor de sindicat au anunțat că vor fi tăieri de cheltuieli. S-a vehiculat varianta concediului fără plată, a șomajului tehnic sau darea afară a celor 1.800 de salariați care au contracte de muncă pe perioadă determinată.

Șefii CEO nu au comunicat nici până în prezent ce măsuri vor lua și, prin urmare, angajații sunt bulversați: ”1.Se aude ca vom sta acasă o lună, cu 75% din salariu, pentru că s-a depășit bugetul. 2. Sau, vor fi trimiși acasă cei cu contracte pe 6 luni. Este clar, cei la 6 luni au soarta pecetluită, nu este buget pentru ei”, a scris unul dintre salariații companiei pe pagina de socializare a sindicatelor. ”Regim așteptare, cu 75%, ar fi bine, dar se pare că vor fi si concedii fără plată!”, a scris un alt angajat. ”Nu trebuia să fie angajați, dacă nu este buget pentru cei la 6 luni…. amante, neveste și alte relații”, a scris un altul.

 

 

Vizualizări: 3,953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: