Actualitate

CEO își asigură mașinile cu peste 32.500 de lei

CE Oltenia cumpără servicii de asigurare RCA și Casco, printr-un contract de achiziție directă. Potrivit anunțului companiei, ofertele se depun până mâine, 23 mai, iar durata contractului este de 12 luni.

CE Oltenia și-a schimbat parcul auto, recent, achiziționând opt autoturisme Skoda 4x4. cu peste 20.000 de euro bucata, chiar la începutul acestei luni. În paralele, minerii sunt transportați în cariere, în aceleași ”tanchete”, mașini care le pun, zilnic, viața în pericol.

”În parcul auto al CE Oltenia există, în proporție de 60%, mașini cu o vechime mai mare de 10 ani, care se pretează pentru accesarea programului operațional RABLA, în vederea achiziționării de autovehicule noi, mai puțîn poluante, cu obținere de finanțare nerambursabilă din Fondul pentru Mediu acordată sub formă primei de casare, la care se adaugă ecobonusuri în funcție de emisiile vehiculelor. Au fost avute în vedere măsuri de reducere a costurilor nu numai în perioada actuală, ci și pentru viitor, achiziționarea noilor autovehicule fiind și o modalitate de scădere a costurilor viitoare, proporțional cu reducerea cheltuielilor cu consumurile și cu mentenanță”, au explicat șefii CEO.

 

 

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: