Actualitate

Cimpoieru, despre Tomescu: Răvășit, tulburat, nu prea coerent

Păreau de aceeași parte a baricadei în lupta pentru Legea 197/2021, au protestat în stradă, unul la Târgu Jiu, altul la Craiova, și totuși... se atacă precum cei mai aprigi dușmani.

Vorbim de doi salariați ai Complexului Energetic Oltenia, Manu Tomescu - lider sindical în zona Rovinari și Florin Cimpoieru - lider în zona Craiova.

Manu Tomescu a spus într-un live pe facebook despre Cimpoieru că a luat-o pe arătură, că îl copiază pe Bunoaica, l-a făcut licurici de Dolj și așa mai departe. Totul pentru că Cimpoieru criticase faptul că un alt protestatar, Daniel Dănilă, a fost lăsat singur în lupta lui cu Casa de Pensii.

Florin Cimpoieru nu a rămas dator și a făcut o lungă postare pe pagina de socializare, în care a spus despre Manu Tomescu că este un “lider rătăcit în minciuni”, “rătăcit, tulburat, nu prea coerent”, care invocă mereu trădări, care se victimizează la orice critică.

Minerii și energeticienii știu cel mai bine cine a luptat pentru ei, cine doar i-a folosit. Nu ne permitem noi să spunem cine are dreptate, dar vă spunem cum se vede din afară.

Vedem că toți liderii sindicali, fără excepție, au și alte interese în afară de a reprezenta salariații. Vedem că toți se lipesc politic de câte cineva, de la așa-zișii boși sindicali până la protestatarii din piață. Dacă ar fi rămas neutri din punct de vedere politic, problema pensionării minerilor și energeticienilor era rezolvată demult. Dar, unii au vrut să arate că Miruță rezolvă problema, alții că Weber, alții că Iordache. Ați fost o mână de oameni la proteste, dar mereu au fost acuzații ba că Bunoaica nu știu ce a zis, ba că altul nu știu ce urmărește, ba că unul vrea să fie el erou.

Și uite așa au trecut trei ani de la primele proteste și problema oamenilor e tot nerezolvată. 

Vizualizări: 2,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: