Social

Minor accidentat de mașina patronului CSU Craiova

Mașina patronului CSU Craiova a fost implicată într-un accident în urma căruia un tânăr de 17 ani a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc marți seara, la ieșirea din cantonamentul echipei, în mașină fiind doar șoferul patronului celor de la CSU Craiova. Conducătorul auto nu a acordat prioritate și a fost lovit în plin de un tânăr care conducea un moped. 

„Marți, 2 mai, la ora 18.32, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Ilie Balaci, din municipiul Craiova. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 46 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea din curtea unei societăți comerciale către bulevardul Ilie Balaci, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped condus de un minor, de 17 ani, din comuna Bucovăț, care circula pe bulevardul Ilie Balaci, fiind lovit de acesta din urmă.

În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, a comunicat IPJ Dolj. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vizualizări: 848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: