Actualitate

Angajare la Penitenciarul din Târgu Jiu

Penitenciarul Târgu Jiu caută asistent medical generalist și va organiza un concurs după data de 31 ianuarie.

Persoanele interesate și care îndeplinesc condițiile pentru a participa la concurs au termen până la data de 31 ianuarie 2023 pentru a depune dosarele. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, dar și absolvenți de studii medii sau postliceale în specialitatea asistent medical generalist și să fie membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor si Asistenţilor Medicali din România (sunt necesare certificat de membru şi aviz anual valabil pentru autorizarea exercitării profesiei sau alt document care să ateste dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical generalist (adeverinţa prevăzută de art. 2 din Hotărârea nr. 35/2015), eliberate de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor si Asistenţilor Medicali din România).

Concursul va consta în trei probe: proba practică de verificare a aptitudinilor necesare îndeplinirii atribuţiilor de serviciu, interviul și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului, după cum  se anunță pe site-ul ANP.

Înainte de probele din concurs candidații vor trebui să treacă de o testare psihologică și de una medicală, ambele fiind eliminatorii.

Prima probă de concurs se va desfăşura după cel puţin 45 de zile calendaristice de la data publicării anunţului, nu mai devreme de data de 21 februarie 2023. 

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunțat că va scoate la concurs, din sursă externă, 60 posturi vacante de asistent medical generalist.

Vizualizări: 9,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: